понеделник, 7 април 2014 г.

Златни гъбки

Това е изключително лесна и бърза рецепта за приготвяне на гъби.Трябват ви 250-300 гр.гъби
печурка и 4-5 глави лук, олио за запържването, сол и черен пипер.Нарежете гъбките на 
по-едри филийки, сложете ги да се пържат и добавете лука, който пак е на големи полумесеци.
Използвайте тиган или друг съд с незалепващо покритие и пържете на силен котлон, като от 
време на време разбърквате.Посолете и подправете с черен пипер на вкус.За около 20-тина минути, всичко добива златист цвят и вече е готово за сервиране.
Идеални за студено бяло вино или ракийка. 

Наздраве и добър апетит!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар