четвъртък, 29 май 2014 г.

Пилешки шишчета в бекон

Продукти :

500-600 гр. пилешко филе
5-6 гъби
2 зелени чушки
1 глава лук
200-250 гр. пушен бекон / прошуто /

За овкусяване : черен пипер, сол, мащерка, соев сос, чесън на прах, сока от 1/2 лимон,
 1-2 с.л. чили сос

Приготвяне :

Нарежете месото и зелечуците на по-едри кубчета.Пилешкото овкусете с подправките и
оставете за 10-20 минути да поеме от вкусовете.Завивайте парче от месото в бекона и редете на шишчетата, като редувате със зеленчуците.Изпечете на скара за 10-15 минути от всяка страна.
И ..наливайте студена биричка.Да ви е сладко!!




Няма коментари:

Публикуване на коментар