четвъртък, 10 юли 2014 г.

Бишкотена торта с маскарпоне

Продукти :

250 гр. маскарпоне
400 гр. заквасена сметана
100 гр. пудра захар
250 гр. бишкоти
2-3 капки ромова есенция
кафе и какао за поръсване
прясно мляко за потапяне

Приготвяне :


За крема разбийте маскарпонето със сметаната и пудрата захар.Ако не ви се струва достатъчно сладък, добавете още захар на вкус.Бишкотите се потапят в прясното мляко, в което сте добавили ромовата есенция.Редите пласт бишкоти,  мажете с крема и поръсвате с кафе и какао.Повтаряте до изчерпване на продуктите.По желание може да приготвите двойна доза, защото това количество е за около 4 порции.Оставете за няколко часа да престои в хладилник.
Ами това е - бързо лесно вкусно!



Няма коментари:

Публикуване на коментар